HomeA MELASZ hírei

ISZE Tehetségsegítő Tanács

Tehetségek segítése az ISZE-vel karöltve2013-ban iskolai oktatásban kiváló partnerünk megkeresett bennünket, hogy van-e kedvünk részt venni az "ISZE T

Tehetségek segítése az ISZE-vel karöltve

2013-ban iskolai oktatásban kiváló partnerünk megkeresett bennünket, hogy van-e kedvünk részt venni az “ISZE Tehetségsegítő Tanács – 2013. NYÁR ” című NTP-TTM-MPA-12-004 pályázat tehetségrendezvényein, amire természetesen igent mondtunk. A rendezvények szépen sorban követték egymást, a MELASZ-nak alkalma az elektronikus aláírások népszerűsítésére két rendezvényen volt:

  • Kutatók Éjszakája, 2013. szeptember 27. “Az elektronikus aláírás, mint innováció”
  • Szakmai Informatikai Tehetségnap, 2013. október 28.  “Elektronikus biztonság, elektronikus aláírás”

Az előadásokat kíváncsian figyelő hallgatók ülték végig, diákok, tanáraik, érdeklődők, akikkel meg tudtuk ismertetni az elektronikus aláírást innováció és biztonság aspektusából is.
A rendezvény-sorozatról az ISZE egy különszámot is készített, mely csak ezekkel az eseményekkel foglalkozik és amely letölthető innen: http://www.isze.hu/download/inspiracio/tehetseg.pdf
Köszönjük, hogy a MELASZ ismét részese lehetett egy kiváló oktatási rendezvénysorozatnak, át tudtuk adni az elektronikus aláírási tudásmorzsákat újabb érdeklődőknek, és bízunk abban, hogy az elvetett mag egyszer csak itt is kicsírázik és szárba szökken a közeljövőben. Ezen dolgozunk a továbbiakban is.