HomeEsemények

Kutatók Éjszakája – ahol a MELASZ is ott van

Ismét megrendezik a Kutatók Éjszakáját, ahová az ISZE jóvoltából a MELASZ is meghívást kapott. Természetesen örömmel tettünk eleget a felkérésnek, his

Ismét megrendezik a Kutatók Éjszakáját, ahová az ISZE jóvoltából a MELASZ is meghívást kapott. Természetesen örömmel tettünk eleget a felkérésnek, hiszen bőségesen van olyan téma szerintünk, ami érdekes lehet ezen a késői órán is. 

Témakörnek azt választottuk, ami ma az elektronikus világ terjedésével és egyeduralmával alapkérdéssé vált: mi a hiteles az interneten és mi nem az? Vajon hogyan lehet megkülönböztetni ezeket egymástól és mi történik, ha erre nincs lehetőségünk?
Ebben a rövid prezentációban ezeket a kérdéseket járjuk körbe, gyakorlati példákkal és elméleti háttérrel egyaránt meghintve.
Nagyon köszönjük a lehetőséget és bízunk abban, hogy ismét sikerül olyan tudásmorzsákat elhinteni, amelyek közelebb visznek minket az elektronikusan hiteles világhoz.
Az eseményről bővebb információk itt olvashatók: http://www.kutatokejszakaja.hu/2014/esemenynaptar/esemeny.php?id=3808&menu_id=4