HomeA MELASZ hírei

Újabb elektronikus aláírási képzés pedagógusok számára

Újabb tanárok ismerkedtek meg az elektronikus aláírással és oktatásával 2011. novemberében az ISZE szervezésében, az MTA Pszichológiai Kutatóintézet a

Újabb tanárok ismerkedtek meg az elektronikus aláírással és oktatásával 2011. novemberében az ISZE szervezésében, az MTA Pszichológiai Kutatóintézet adott helyet 2011. november 12-én annak a 10 órás akkreditáción kívüli továbbképzési programnak, melyet az elektronikus aláírás oktatásáról szólt. A programot a MELASZ szakmailag és oktatókkal támogatja, az ISZE-vel fennálló Együttműködési Megállapodásnak megfelelően.

A jelenlévő 12 pedagógus – köztük a Sajátos Nevelési Igényű Tehetségeket Segítő Tanács elnöke és munkatársai – nagy lelkesedéssel fogadták a számukra teljesen új ismereteket, és a nap végére mindannyian elkészítették első digitális aláírásaikat Office programban és aláíró programban egyaránt. Jó volt látni, hogy a technológiával való ismerkedés közben milyen „kapcsolók” kattannak, lámpák gyulladnak ki a fejekben, hogy mire is lehetne ezt alkalmazni a jövőben.

Ismét köszönjük az ISZE-nek a szervezést és kívánjuk, hogy a résztvevők haszonnal alkalmazzák a továbbiakban ezt a technológiát a saját területükön is.